Studeren in de bib (in tijden van Corona)

De bib wil er natuurlijk zijn voor alle scholieren en studenten die een rustige studeerplek zoeken. Helaas is onze polyvalente zaal momenteel niet beschikbaar.
Tijdens de openingsuren kan je wel in de stille ruime van de bib studeren. Hiervoor hoef je geen lid te zijn van de bib.

Waarop moet ik letten wanneer ik in de bib kom studeren?

• Bij binnenkomst moet je je wel registreren aan de balie of via de QR-code die u op de tafels vindt.
  • Je kan studeren op de eerste verdieping van de volwassenenafdeling.
  • De tafels staat zo opgesteld dat er voldoende afstand is, graag deze niet samen te zetten als er bekenden van jou ook zouden komen studeren.
  • Tijdens het studeren moet je jouw mondmasker de hele tijd aanhouden.
  • We vragen om de tafel steeds bij verlaten van de bibliotheek te ontsmetten, de nodige materialen zijn hiervoor aanwezig.
  • Eten en drinken (behalve water) is niet toegestaan in de bibliotheek.

Heb je nog (praktische) vragen? Neem dan contact op via bibliotheek@tielt.be of 051/42 82 10