Jeugdboekenmaand 2019

Vrienden voor altijd

Beeldmerk Jeugdboekenmaand 2019

Thema: 'Vriendschap'

In maart gaat de Jeugdboekenmaand weer van start! De editie van 2019 heeft ‘Vriendschap’ als thema en de bibliotheek organiseert weer veel spetterende activiteiten om het thema en de jeugdliteratuur in de spotlights te zetten.

Activiteiten

De Tieltse basisscholen komen in februari en maart langs in de bibliotheek voor verschillende auteurslezingen en het Jeugdboekenmaand-spel. Tijdens dit laatste komen ze spelenderwijs meer te weten over het thema van dit jaar en de werking van de bibliotheek.

Hou ook de volgende data in de gaten:

• Maandag 25 februari: lancering van het audioverhalen-project ‘Verhalen van Vriendschap'.
  • Woensdag 06 maart: een heuse binnenspeeldag in de bib.
  • Woensdag 13 maart: een muzikaal voorleesuurtje rond het verhaal 'Lotta en de slodderkip'
  • Dinsdag 26 maart: het Muzisch spektakel in de schouwburg van CC Gildhof
  • Zaterdag 30 maart: het slotfeest van de Jeugdboekenmaand met de Boutique Madammen