Lidmaatschap verlengen

Heb je een mail gekregen waarin staat dat jouw lidmaatschap gaat verlopen? Kijk dan hieronder wat je moet doen!

Wat wil deze mail zeggen?

De mail die je hebt ontvangen is een herinnering dat je abonnement aan het einde van de maand verloopt. Je kan ervoor kiezen om jouw lidmaatschap te verlengen. Ben je een volwassene, dan zal bij de hernieuwing €5,00 lidgeld aangerekend worden.

 

Wat als ik niet onmiddelijk kan betalen? En wat met Mijn Bibliotheek?

Door de huidige maatregelen rond Covid-19 kan je niet ter plekke in de bibliotheek jouw lidgeld betalen. Vooralsnog is het ook niet mogelijk om dit via overschrijving te doen. Daar hebben we in de bibliotheek uiteraard begrip voor. Als je jouw lidmaatschap vernieuwt, betekent openstaand lidgeld voorlopig niet dat je geen gebruik kan maken van de (beschikbare) bibliotheekdiensten. Je mag ook het lidgeld betalen zodra de bibliotheek terug voor het publiek toegankelijk is.

Ons nieuw bibliotheeksysteem laat helaas niet toe dat mensen met openstaand lidgeld gebruik maken van Mijn bibliotheek om te verlengen e.d. De bibliotheek komt hieraan tegemoet door proactief de inleverdata die in de uitzonderlijke sluitingsperiode vallen te verlengen. Normaal gezien kan je dus geen boetes krijgen in diezelfde periode. Ervaar je toch problemen of heb je vragen, neem dan gerust contact op met de bibliotheek!