Elektro Elixir

Wat is Elektro Elixir?

Wat kan je als consument doen om elektronica langer in leven te houden? Hoe houd je de batterij langer gezond? Moet je updates en upgrades eigenlijk altijd toepassen? Wat kan je doen als de opslagruimte vol is? Is het zinvol om je huidige toestel te herstellen of up te graden? Zoniet, waar moet je vanuit duurzaamheidsoogpunt op letten bij de aanschaf van een nieuw toestel?

Elektro Elixir is een webinar-reeks (6 woensdag-avonden van telkens 2 korte sessies) waar we antwoorden op deze vragen geven en waar je tientallen praktische tips om zuiniger om te springen met elektronica en ICT krijgt.

Hoe werkt het?

Inschrijven voor deze gratis webinars is verplicht. Je kan er ook voor kiezen om in te schrijven via een van de steunabonnementen (€10, €20 of €30). Zo kan je je inschrijven voor alle sessies (maar je kan ook sessies naar keuzes weglaten). Je kan je natuurlijk ook inschrijven voor individuele sessies. De inschrijvingsformulieren kan je vinden op de website van Avansa Midden- en Zuid-West-Vlaanderen. Deze links kan je ook vinden via het programma hieronder.

Programma

woensdag 24 feb 2021

woensdag 3 mrt 2021

woensdag 10 mrt 2021

woensdag 17 mrt 2021

Elektro Elixir

woensdag 24 mrt 2021

woensdag 31 mrt 2021