Zane en zijn zusje groeien bij hun tante op als duidelijk wordt dat zij mentaal en fysiek mishandeld worden door hun ouders. Wanneer Zane terugkeert naar zijn thuisstad ontmoet hij Darby met haar eigen bewogen verleden.
Titel
Onderstromen
Auteur
Nora Roberts
Vertaler
Iris Bol Marcel Rouwé
Taal
Nederlands
Oorspr. taal
Engels
Oorspr. titel
Under currents
Uitgever
Amsterdam: Boekerij, © 2019
478 p.
ISBN
9789022586211 (paperback)

Besprekingen

Zane en zijn zusje worden mentaal en later ook fysiek mishandeld door hun ouders. De buitenwereld trapt in de schone schijn van hun gezin. Tot op een dag alles aan het licht komt. Zane groeit op bij zijn tante. Wanneer Zane terugkeert naar zijn thuisstad ontmoet hij Darby, een nieuwe inwoner, met ook haar eigen verleden. Nora Roberts schreef al meerdere bestsellers en is wereldwijd gekend. ‘Onderstromen’ gaat over vallen en opstaan en je leven zelf weer in de hand nemen. Door de schrijfstijl vloeien verhaallijnen en perspectieven in elkaar over, op een prachtige manier lees je verder door de verschillende fases in het leven van Zane en zijn hele familie. De vele personages worden goed uitgewerkt, ze krijgen elk hun eigen achtergrond en diepgang en komen realistisch over. Daarnaast is het verhaal pakkend en leef je mee met de personages. Doordat het boek is onderverdeeld in verschillende delen lees je steeds naar een nieuwe climax toe. Hierdoor is het boek een boeiend geheel dat je wil…Lees verder

Over Nora Roberts

CC BY-SA 2.0 - Foto van/door Dev Librarian

Nora Roberts, geboren als Eleanor Marie Robertson (Silver Spring, Maryland, 10 oktober 1950) is een Amerikaanse romanschrijfster. Ze schreef meer dan tweehonderd romans, voornamelijk liefdesromans, waarvan wereldwijd 280 miljoen exemplaren zijn verkocht. Haar boeken zijn vertaald in meer dan dertig talen. Lifetime Television verfilmde een aantal van haar boeken — onder meer Midnight Bayou — onder de noemer Nora Roberts filmcollectie 2009.

Onder het pseudoniem J.D. Robb schreef ze ook 38 misdaadromans, de 'in Death' serie.

Bibliografie (selectie) onder pseudoniem J.D. Robb (thrillers)

Eve Dallas (boeken)

  • 01 Vermoord naakt (1995) Naked in death
  • 02 Vermoorde reputaties (1995) Glory in death
  • 03 Vermoorde schoonheid (1996) Immortal…Lees verder op Wikipedia

Suggesties