Boek
Nederlands

Isabella en het nieuwe meisje

Harriet Muncaster (auteur), Katleen Olaerts (vertaler)
+1
Isabella en het nieuwe meisje
×
Isabella en het nieuwe meisje Isabella en het nieuwe meisje
In de reeks:
Doelgroep:
Vanaf 6-8 jaar
Er is een nieuw meisje bij Isabella in de klas: Eva. Maar Eva is niet geïnteresseerd in haar nieuwe klasgenoten. Ondanks haar onvriendelijke gedrag, blijft Isabella Eva steunen. Er zal vast een reden zijn waarom ze zo doet... Met kleurenillustraties. Vanaf ca. 7 jaar.
Titel
Isabella en het nieuwe meisje / Harriet Muncaster ; geïllustreerd door Mike Garton ; gebaseerd op originele tekeningen van Harriet Muncaster
Auteur
Harriet Muncaster
Vertaler
Katleen Olaerts
Taal
Nederlands
Oorspr. taal
Engels
Oorspr. titel
Isadora Moon and the new girl
Uitgever
Antwerpen: Standaard Uitgeverij, 2023
103 p. : ill.
ISBN
9789002278891 (hardback)

Besprekingen

Een nieuw verhaal uit de serie ‘Isabella Maan’*. In dit deel krijgt Isabella een nieuw meisje in de klas, Eva. Eva toont geen interesse in de andere kinderen, die daarom al gauw afhaken, maar Isabella laat Eva niet vallen. Ondanks Eva's onvriendelijke gedrag blijft Isabella haar steunen, in de hoop de reden achter Eva's gedrag te ontdekken en haar te helpen zich thuis te voelen op de nieuwe school. In vriendelijke stijl geschreven. Met lieflijke zwart-witillustraties met steunkleur roze. Vanaf ca. 7 jaar. Harriet Muncaster (1988) is een schrijver en illustrator. Haar werk werd in meerdere landen uitgegeven.