Boek
Nederlands

De ergste ouders van de wereld

David Walliams (auteur), Tony Ross (illustrator)
+1
De ergste ouders van de wereld
×
De ergste ouders van de wereld De ergste ouders van de wereld
Doelgroep:
Vanaf 9-11 jaar
Klaar om de ergste ouders van de wereld te ontmoeten? Van deze tien verhalen over 's werelds meest monsterlijke moeders en vreselijk vervelende vaders krijg je buikpijn van het lachen. Voor iedereen vanaf 8 jaar.
Onderwerp
Ouders
Titel
De ergste ouders van de wereld
Auteur
David Walliams
Illustrator
Tony Ross
Taal
Nederlands
Oorspr. taal
Engels
Oorspr. titel
The world's worst parents
Uitgever
Hasselt: Clavis, 2021
302 p.
ISBN
9789044840964 (hardback)

Over David Walliams

CC BY-SA 4.0 - Foto van/door Ana maria wiggins

David Edward Walliams OBE, pseudoniem van David Edward Williams, (Banstead, 20 augustus 1971) is een Engels acteur en kinderboekenschrijver, meest bekend voor zijn rollen in de televisieserie Little Britain.

Biografie

Hij groeide op in Banstead, in het graafschap Surrey, als kind van Peter en Kathleen Williams en heeft een oudere zus. Hij zat op de Reigate Grammar School en was lid van het Nationale Jeugdtheater van Engeland. Williams is zijn echte naam, die hij vanwege acteursverdragen liet veranderen in 'Walliams'.

Walliams had sinds eind 2009 een relatie met het Nederlands/Britse model Lara Stone. Op 20 januari 2010 werd bekend dat zij verloofd waren. Op 16 mei 2010 zijn ze getrouwd in Londen. Hun eerste kind, een zoon, werd geboren op 5 mei 2013. In februari 2015 ging het koppel uiteen.

Zijn beste vriend is komiek Alan Carr.

Televisiewerk

Lees verder op Wikipedia

Suggesties