Dvd
Zweeds

Lyckoviken. Seizoen 3

Camilla Läckberg (scenarist), Disa Östrand (acteur)
Politie-inspecteur Johanna Strand, teruggekeerd in haar geboorteplaats Hammarvik, wordt geconfronteerd met een nieuwe moordzaak, naast nieuwe intriges en romances.
Titel
Lyckoviken. Seizoen 3 / created by Camilla Läckberg
Scenarist
Camilla Läckberg
Acteur
Disa Östrand
Taal
Zweeds
Uitgever
Lumière, © 2022
2 dvd-video's
Oorspr. opname
2021
Speelduur
8 x 45 min.
Aantekening
Zweeds gesproken, Nederlandse ondertiteling
EAN
5407003483291

Besprekingen

Zweedse soapachtige misdaadserie (2021, seizoen 3, 8 afleveringen), bedacht door thriller- en detectiveschrijfster Camilla Läckberg (1974), van wie al diverse boeken werden verfilmd (The Fjällbacka Murders). Met Disa Östrand, Linda Santiago, Martin Stenmarck, Christopher Wolter (Greyzone, Quicksand) en Jacques Karlberg. In seizoen 3 gaat het drama in het stadje Hammarvik in hoog tempo door met nieuwe spannende intriges, onverwachte romances en uiteraard moet politie-inspecteur Johanna Strand weer een nieuw moordmysterie zien op te lossen. Met de nodige verrassingen. Beoordeling IMDb: 4.1. Sandra van Bijsterveldt (scandinavischleven.nl 2-4-’21) over seizoen 1: ‘Lyckoviken heeft de look and feel van een soap en laat je de relaties en conflicten van de hoofdpersonages meebeleven. Toch zit je ook op het puntje van je stoel naarmate de ontknoping van het moordonderzoek nadert.’

Over Camilla Läckberg

CC BY 3.0 - Foto van/door Suz

Camilla Läckberg (Fjällbacka, 30 augustus 1974) is een Zweedse schrijfster van misdaadromans.

Persoonlijk

Camilla, geboren Jean Edith Camilla Läckberg, is van huis uit econoom maar tegenwoordig fulltime schrijfster. Ze woont in Stockholm met haar drie kinderen en haar partner. De meeste van haar boeken spelen zich af aan de westkust van Zweden, de streek waar ze ook geboren is.

Bibliografie

  • 2020: Vingar av silver - Zilveren vleugels (2020), ISBN 9789044354447
  • 2019: Kvinnor utan nåd - Vrouwen zonder genade (2019), ISBN 9789044356274
  • 2019: En bur av guld - Gouden kooi (2019), ISBN 9789044354423
  • 2017: Häxan - Heks (2017), ISBN 9789041420152
  • 2014: Lejontämjaren - Leeuwentemmer (2015), ISBN 9789026329357
  • 2010: Änglamakerskan - Engeleneiland (2012), ISBN 9789049804848
  • 2009: Fyrvakta…Lees verder op Wikipedia

Suggesties