Een e-reader met e-boek(en) ontlenen

Hoe ga je te werk?

Je kijkt in de catalogus als een e-reader beschikbaar is.

Hoe zoek je de e-reader op in de catalogus?

• Ga naar tielt.bibliotheek.be en tik als zoekwoord e-reader in. Je krijgt de lijst van de e-readers.
    Er is geen e-reader beschikbaar (uitgeleend). Je kan geen e-boeken ontlenen. Je moet wachten tot er opnieuw een e-reader beschikbaar is.
  • Er is een e-reader beschikbaar. Je kiest in de catalogus de e-boeken uit die je op de e-reader wilt lezen.

Hoe zoek je de e-boeken op in de catalogus?

Ga naar tielt.bibliotheek.be en tik als zoekwoord e-book in. Je krijgt de lijst van de e-boeken.
Maak hier je keuze (max. 5 e-boeken).

• Het e-boek is niet beschikbaar (uitgeleend). Je moet wachten tot het e-boek terug beschikbaar is. Het e-boek kan niet gereserveerd worden via
    Mijn bibliotheek.
  • Het e-boek is beschikbaar. Je vraagt aan de bib om het e-boek te mogen ontlenen. Dit kan echter niet via Mijn bibliotheek.

Je deelt je keuze mee